Leigeril purunes esmaspäeval Rohukülas põrkepoord (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas.
Parvlaev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Jaanus Lensment

Esmaspäeval juhtus parvlaeval Leiger väike intsident Rohuküla sadamas, kus laev sõitis vastu kai küljes olevatele seadmetele. TS Laevade juhi Kaido Padari sõnul on sellised juhtumid tavapärased.

«Aktuaalse kaamera» andmetel sõitis laev katki oma põrkepoordi.

«Tegu on tavapärase sündmusega, eks laevaga, mis liigub, võib ikka midagi juhtuda. Tõesti sõideti kai küljes olevatele seadmetele külge, seal on väike kriimustus, juba on tehtud pildid, juba on Saarte Liinidega vahetatud kirju, lähipäevil mõlemad ettevõtted vaatavad üle ja siis otsustavad, et kas pöördutakse kindlustuse poole või siis üks või teine pool selle kompenseerib. Laev saab edasi sõita. Selle pärast ükski reisija vedamata ei jää,» selgitas Padar.

Padar märkis, et Leigeril on selgunud ka mõningaid pisemaid vigu, kuid ka see on täiesti tavapärane ja saab garantiiajal parandatud.

Näiteks on trepi peal liist lahti läinud, lift jättis teinekord inimesi ukse vahele ja söögilift, mis üles meestele peaks süüa viima, jäi ühel hetkel seisma, kirjeldas Padar.

«Selliseid asju tuleb ikka ette. See on reegel merenduses, et võtab aasta aega, et garantiiajal need märkused maha saavad ja korda saavad. Natuke kannatust. Aga esimene tagasiside on positiivne.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles