Rahvaliidu noored nõuavad ministrilt hinnangut Looduse käitumisele

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Loodus
Tarmo Loodus Foto: Elmo Riig

Rahvaliidu noored peavad murettekitavaks Viljandi kutsekooli direktori Tarmo Looduse käitumist õpilaste suhtes ning tema erakonnakaaslasest haridus- ja teadusministri vaikimist selles küsimuses.


«Koolivägivald on Eestis tõsine probleem ja on väga halb, kui koolijuht ka ise kasutab oma seisukohtade selgitamiseks jõudu,» ütles Rahvaliidu noorte Viljandimaa esimees Livika Vee. «Tarmo Loodus peaks pikaajalise koolijuhina olema
õpilastele eeskujuks.»

Rahvaliidu noored ootavad, et Tarmo Loodusega koos IRLi kuuluv haridusminister Tõnis Lukas annab sellele seigale sama selge ja kindla hinnangu nagu ta tegi Räpina ja Puiatu koolides toimunu kohta.

Ühtlasi peavad noored rahvaliitlased lubamatuks seda, et politsei esindaja ütles juba enne uurimise lõppu välja oma seisukoha, et tegemist võis olla õpilaste kättemaksuga direktorile.

Viljandi kutsekooli õpilane esitas möödunud nädalal politseisse avalduse koolidirektori, endise siseministri Tarmo Looduse kohta, kes olevat kustutanud talle koni peopessa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles