Jõgevamaal põrkasid kokku kaks sõiduautot, Tallinna poolne sõidusuund on suletud

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Marko Saarm

Täna kella 17 ajal juhtus Jõgevamaal liiklusõnnetus, kus põrkasid omavahel kokku kaks sõiduautot. Õnnetuses keegi vigastada ei saanud.

Õnnetus juhtus kella 17.08 ajal Jõgevamaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 137. kilomeetril liiklusõnnetus. Omavahel põrkasid kokku teineteisele vastu liikunud sõiduautod Citroen ja Seat.

Sündmuskohale saabunud meedikud vaatasid õnnetuses osalenud inimesed üle, ent vigastusi neil ei tuvastatud.

Tallinna poolne sõidusuund on praegu avarii tõttu liiklemiseks suletud, mistõttu tuleb trassil liiklejatel arvestada tekkiva ummiku tõttu suurema ajakuluga. Politsei reguleerib sündmuskohal liiklust.

Täpsemad õnnetuse asjaolud on selgitamisel.

Avariipaigas töötavate politseinike sõnul on tee sündmuskohal libe, mistõttu tuleb liiklejatel sõitmisel olla tähelepanelik ja rahulik, hoida suuremat pikivahet, vältida järske manöövreid ning valida teeoludele vastav sõidukiirus. «Pigem sõita ettevaatlikult ja aeglasemalt, rasked teeolud eeldavad teinekord lubatust mõnevõrra aeglasemat sõidukiirust.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles