Galerii: Harjumaal sai liiklusõnnetuses raskelt vigastada neli inimest

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal Lagedi-Aruküla-Peningi maanteel põrkasid 18.30 ajal omavahel kokku kolm sõidukit. Õnnetuses osales viis inimest, kellest kolm on raskes ja üks üliraskes seisus.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul juhtus 18.30 ajal õnnetus Kalesi bussipeatuses, kus põrkasid kokku kolm sõiduautot Audi, Peugeot ja Toyota. Sõidukites oli kokku viis inimest. Toyotas viibinud kolm inimest said väga raskelt vigastada ning paraku on Peugeotis olnud üks inimene üliraskes seisus.



Avarii põhjustas 69-aastane Audit juhtinud mees, kes kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku Toyotaga. Toyota, mida juhtis 55-aastane mees kaotas juhitavuse ning kaldus omakorda vastassuunavööndisse ja põrkas kokku Peugeotiga, mida juhtis 30-aastane mees.

Politei pressiesindaja sõnul tuvastati Audi juhil kriminaalne joove, juht pääses vigastusteta. vigastusteta ja toimetati politseijaoskonda.

Pikalt suletud tee avati taas liikluseks kell 22.02.

Politsei palub inimestel olla ettevaatlik, sest teeolud on väga muutlikud ja seega ohtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles