Miks liisib juhiloata Stalnuhhin kuluhüvitiste eest autot? (6)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin.
Mihhail Stalnuhhin. Foto: Liis Treimann

​Viimastel aastatel on rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin (Keskerakond) olnud meedia küüsis paljuski seetõttu, et on liisinud kuluhüvitiste eest auto, omamata samas juhiluba. Stalnuhhin tunnistas nüüd, et tegi suure vea, et kohe oma terviseprobleemist ei rääkinud, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Stalnuhhin rääkis ETV saates «Ringvaade», et aastaid tagasi tekkis tal suur probleem vasaku käega, mis hakkas n-ö surema. «Selgus, et see on küünarnuki närv, mulle tehti operatsioon ja aasta jooksul läks asi paremaks,» rääkis poliitik, kelle sõnul on praegu olukord uuesti halvenenud.

Stalnuhhin selgitas, et varem tal oli juhtimisõigus ja ta sõitis ise autoga, kuid loobus sellest pärast seda, kui tekitas liikluses ohtliku olukorra. «Mul tekkis kartus kaasreisijate pärast ja ma loobusin autojuhtimisest ja juhtimisõigusest.»

«Kõik, mida ma teen, teen vastavalt riigikogu juhatuse otsustele ja kantselei loaga, kõik see haiguse lugu on ilusasti juhatuses olemas,» lisas ta.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles