Ooperilaulja Pille Lill astus IRLi ridadesse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Lill.
Pille Lill. Foto: PP

Ooperilaulja ning muusika- ja kultuurielu edendaja Pille Lill liitus Isamaa ja Res Publica Liiduga (IRL). Möödunud aastal liitus erakonnaga vaid 12 inimest.

Pille Lille sõnul plaanis ta liitumist juba mitu aastat, kuid nüüd oli just õige hetk, samuti väljendas ta valmisolekut kandideerida kohalikel valimistel, teatas erakonna pressiesindaja.

«IRL on minu jaoks ainuke erakond, millega tunnen oma hinges lähedust. Nii erakonna ideed ja põhimõtted kui ka selle juhid on mulle sobivad,» sõnas Lill.

Lill on ooperilaulja ja muusikapedagoog, tema asutatud Muusikute fond PLMF aitab kaasa muusikavaldkonna arengule ja toetab järjepidevalt andekaid interpreete.

Pille Lill on Eesti Kultuuri Koja juhatuse liige alates aastast 2015 ning Soome-Eesti Kultuurifondi juhatuse liige aastast 2016. Aastatel 2003-2009 oli ta Eesti Interpreetide Liidu juhatuse liige.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles