Ida-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses 54-aastane naine

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei lint.
Politsei lint. Foto: Kristjan Teedema

Kolmapäeva õhtul kella 19.15 ajal toimus Ida-Virumaal Kohtla vallas Järve külas liiklusõnnetus, milles hukkus 54-aastane naisterahvas.

Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Nissan mööda Mõisa tänavat Järve küla suunas ja sõitis teelt välja vastu betoonseina. Kokkupõrke tagajärjel sai Nissani roolis olnud 54-aastane naine raskelt vigastada ja hukkus sündmuskohal. Juhil oli turvavöö kinnitatud ja sõiduki rehvid vastasid nõuetele.

 Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. «Hetkel on vara öelda, mis võis traagilise õnnetuse põhjustada. Sündmuskohal töötavate politseinike sõnul pidurdusjäljed puuduvad, mistõttu on alust arvata, et tegemist võis olla terviserikkega, ent täpne surma põhjus selgub ekspertiisi käigus,» lisas Jaggo.

«Juhtumi kõik täpsemad asjaolud, sealhulgas sõiduki kiirus ja juhi võimalik joove, selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus,» sõnas Viru Ringkonnaprokuratuuri valveprokurör Margit Luga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles