Haamriga rünnanu sai pika vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viru maakohus mõistis teist meest haamriga pähe löönud mehe süüdi tapmiskatses ning karistas teda kaheksa-aastase vangistusega.

Süüdistuse kohaselt lõi 56-aastane Mihhail Širjajev möödunud aasta 5. augustil Kohtla-Järvel Mõisa tee maja hoovis asuva garaaži juures haamritaolise tööriistaga pähe 54-aastasele mehele, teatas BNS-ile Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Pärast lööki püüdis kannatanu oma majja siseneda, kuid Širjajev jälgis teda ning üritas kannatanud korduvalt uuesti pähe lüüa. Kannatanul õnnestus majja pääseda ning oma poja appi kutsuda. Ohvri poeg kutsus välja politsei ja kiirabi. Löögi tagajärjel sai kannatanu eluohtliku tervisekahjustuse.

Viru makohus tuvastas, et Širjajev pani kuriteo toime raske isikliku olukorra mõjul ning kahetseb tehtut. Neljapäeval mõistis kohus Širjajevi süüdi tapmiskatses ning mõistis talle karistuseks kaheksa aastat vangistust.

Širjajev on varem kriminaalkorras karistamata.

Süüdistuse esitanud Viru ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Irina Karo jäi mõistetud karistusega rahule ning lisas, et iga raske kuriteo eest, tuleb mõista range karistus.

Maakohtu otsust on võimalik seitsme päeva jooksul vaidlustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles