Jõest leiti vette kukkunud mehe surnukeha (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekogu. Pilt on illustreeriv.
Veekogu. Pilt on illustreeriv. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Kohilas leiti reedel vette kukkunud ja tänaseni kadunud olnud 21-aastase mehe surnukeha.

Häirekeskus sai 27. jaanuaril kell 20.35 teate vees olevast inimesest Raplamaal Kohilas Tööstuse tänaval. Teataja sõnul oli näha tammi juures vees inimest. Sündmuskohale jõudes alustas päästeamet otsinguid, kuid kedagi kaldast 15 meetri kauguselt jääaugust ei leitud, teatas Politsei pressiesindaja Maria Gonjak. 

Politsei tuvastas, et vette kukkus 21-aastane mees. Laupäeval ja pühapäeval jätkas politsei mehe otsingutega. Tuukritega kontrolliti mõlemal päeval piirkond üle, kuid paraku tulemusteta. Esmaspäeval kontrollis politsei kaldaäärseid. 

Täna jätkas politsei noormehe otsimisega kaasates otsingutesse ka mereväe tuukrid. Kohal käis viis liiget mereväe tuukrigrupist ning keskpäeval leiti jõkke kukkunud mehe surnukeha.

Eesti mereväe vanemmiinituukri Imre Alljärve kommentaar:

Otsinguid teostanud Eesti mereväe vanemmiinituukri Imre Alljärve sõnul on veealuste otsingute puhul oluliseks teguriks veealune nähtavus. Tuukri kinnitusel tuli otsingutel arvestada ligikaudu poolemeetrise nähtavusega. «Otsinguid viisime läbi sonari ning taskulambiga,» ütles nooremveebel Alljärv. «Meeskonna poolt teostatud ettevalmistusele järgnevalt vältasid otsingud ligikaudu pool tundi.»

Mereväe tuukrijaam asub Tallinnas Miinisadamas. Eesti mereväe tuukrid kasutavad modernset tuukrivarustust, mis võimaldab lahendada erineva keerukusega ülesandeid kuni 55 meetri sügavuses vees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles