Tähelepanelik inimene aitas tabada Poola purjus veokijuhi

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Postimees.ee

Valga politsei võttis tänu tähelepanelikult inimeselt saadud vihjele täna ennelõunal kinni purjus veokijuhi ning taotles talle aresti.

Valga politsei sai hommikul kella 10.30 ajal vihje, et Karula vallas Puurina - Lüllemäe teel liigub Poola numbrimärkidega veoauto, mille roolis võib olla purjus juht.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lallo sõnul reageeris politsei teatele koheselt ja pidas veoauto kinni. Kontrollimisel tuvastati juhil alkoholijoove ja ta toimetati väärteomenetluse toiminguteks Valga politseijaoskonda. Juhtumist teavitati ka firma omanikku.

Sõidukit juhtinud 48-aastane Jacek viidi samal päeval edasi Valga kohtumajja, kus talle määrati karistuseks viiepäevane haldusarest.

Valga politseijuhi Tõnu Kürsa sõnul aitas politseile purjus juhi kohta vihje andnud inimene ilmselt ära hoida raske õnnetuse. «Nimelt sõitis joobes veokijuht libedal ja kitsal teel, samuti sõitis ta läbi asulast, kus liiklusõnnetuse tagajärjed oleksid võinud olla väga tõsised,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles