Kaitseliidu liikmeskond kasvas aastaga enam kui 500 inimese võrra

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu õppus Põhjatäht Lennujaama ümbruses.
Pildil maskeerunud kaitseliitlane.
Kaitseliidu õppus Põhjatäht Lennujaama ümbruses. Pildil maskeerunud kaitseliitlane. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaitseliidu liikmeskond koos eriorganisatsioonidega kasvas möödunud aasta jooksul enam kui 500 inimese ehk umbes kahe protsendi võrra.

Eelmise aasta viimase päeva seisuga oli Kaitseliidus ja selle eriorganisatsioonides - Naiskodukaitses, Noortes Kotkastes ja Kodutütardes - kokku 25 530 liiget, ütles BNSile riigikaitseorganisatsiooni pressiesindaja.

2015. aasta lõpus oli kogu Kaitseliidus liikmeskond 25 001 inimest. Seega kasvas vabatahtliku riigikaitseorganisatsiooni liikmeskond möödunud aasta jooksul 529 inimese võrra.

Eelmise aasta viimase päeva seisuga oli Kaitseliidus 16 023 liiget, Naiskodukaitses 2426 liiget, Noortes Kotkastes 3320 ning Kodutütardes 3761 liiget.

Aastaga suurenes Kaitseliidu liikmeskond 127, Naiskodukaitse liikmeskond 87, Noorte Kotkaste liikmeskond 130 ning Kodutütarde liikmeskond 185 inimese võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles