Alajõe ei pea end EASi valeotsuste eest vastutavaks (26)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Alajõe.
Maria Alajõe. Foto: Jaanus Lensment

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) endine juhatuse liige Maria Alajõe ütles asutuse eksimusi OÜ Ermamaale tagasinõude määramisel kommenteerides, et tema ei olnud juhatuse esimees, otsuste tegemist valmistasid ette nende töötajad ja nende juures olid ka juristid, kes asja teisiti tõlgendasid.

Maria Alajõe vastas ERRi raadiouudiste küsimusele, kas ta nõustub, et otsus oli ekslik, et tema ei ole kunagi EASi juhatuse esimees olnud (ta oli EASi juhatuse liige – toim).

«Mina olen sellele alla kirjutanud kui juhatuse liige, kes oli turismivaldkonnaga seotud, ja vastavalt sisekorrale kirjutas sellise valdkonna juhatuse liige alla,» teatas Alajõe ja lisas, et seega ei ole tema selle juhatuse esimees olnud.

«Ja kui te vaatate, on EAS selge sõnaga öelnud, et see viga ei ole tahtlik ja see on tehtud metoodiliselt,» vastas ta EASi 2012. ja 2016. aastate vigu kommenteerides.

EASi eksjuht ei olnud nõus ka süüdistusega, et presidendile tehti teadlikult kingitus.

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles