Enim mainitud riigikogu liikmed olid Pevkur, Michal ja Rõivas (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogus avaldati peaminister Taavi Rõivasele umbusaldust. Pildil ees vasakult: Jürgen Ligi, Maris Lauri, Hanno Pevkur ja Taavi Rõivas, taga Arto Aas ja Kristen Michal.
Riigikogus avaldati peaminister Taavi Rõivasele umbusaldust. Pildil ees vasakult: Jürgen Ligi, Maris Lauri, Hanno Pevkur ja Taavi Rõivas, taga Arto Aas ja Kristen Michal. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meedia mainis jaanuaris riigikogu liikmetest enim Hanno Pevkurit, Kristen Michalit ja Taavi Rõivast.

Meediamonitooringu ja analüüsiteenuse Station.ee andmetel ületas jaanuaris Reformierakonna ja ka riigikogu fraktsiooni esimeheks saanud Hanno Pevkur uudisekünnise 927, erakonna esimehe valimistel Pevkurile selgelt alla jäänud ja Reformierakonna fraktsiooni esimehe kohast loobunud Kristen Michal 661 ning riigikogu aseesimees ja nüüdseks endine Reformierakonna juht Taavi Rõivas 595 korral.

Reformierakonna fraktsiooni liiget Jürgen Ligi nimetas meedia 306, Vabaerakonna fraktsiooni kuuluvat korruptsioonivastase erikomisjoni liiget Artur Talvikut 193, Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda (SDE) kuuluvat riigikogu esimeest Eiki Nestorit 165, Keskerakonna fraktsiooni liiget Martin Repinskit 161 ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) esimeest Mart Helmet 151 korral.

Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson leidis mainimist 131, Vabaerakonna esimees ja fraktsiooni juht Andres Herkel 127, Reformierakonna fraktsiooni liige Valdo Randpere ning SDE-sse kuuluv keskkonnakomisjoni esimees Rainer Vakra võrdselt 120 ning EKRE fraktsiooni liige Jaak Madison ja Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Maris Lauri võrdselt 106 korral.

Ülejäänud riigikogu liikmeid mainis meedia vähem kui 100 korral.

Meediamonitooringu- ja analüüsiteenuse Station. ee ülevaade kajastab uudisteagentuuri BNS, eesti- ja venekeelse trükimeedia ning suuremate võrguväljaannete uudiseid, samuti televisiooni ja raadiot. Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles