Jüri Ratas asus õppima inglise ja vene keelt (7)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas õpib inglise ja vene keelt.
Jüri Ratas õpib inglise ja vene keelt. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Peaminister Jüri Ratas on asunud eelseisvat Eesti Euroopa Liidu eesistumist silmas pidades arendama oma keelelisi oskusi, võttes selleks keeleõpetaja juures tunde.

Välisajakirjanikele antud intervjuudel konarliku inglise keelega kõrva jäänud peaminister Jüri Ratas tegeleb aktiivselt oma keeleoskuse parandamisega, võttes igal nädalal nii inglise kui vene keele tunde, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Valitsuse pressinõunik Helin Vaher kinnitas ERRile, et Ratas võtab korra nädalas nii inglise kui vene keele tunde, et end võõrkeelte alal täiendada.

«Seoses Eesti riigi esindamisega ja suvel algava Eesti Euroopa Liidu eesistumisega peab peaminister vajalikuks oma inglise keelt veelgi arendada ja enam erialast sõnavara omandada,» ütles pressinõunik uudisteportaalile.

Rahvusringhääling lasi inglise keele õpetajatel hinnata CNBCile antud intervjuu põhjal Ratase keeleoskust. Pedagoogid pidasid peaministri taset keskmiseks.

Loe täpsemaid hinnanguid

Vaata Jüri Ratase ingliskeelset intervjuud CNBC-le:

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles