Tallinna-Peterburi liinibuss sõitis juhi teadvusekaotuse tõttu teelt välja

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa kiirabi.
Venemaa kiirabi. Foto: Krasnova Alexandra/ITAR-TASS

Eile kella 14 paiku sõitis Tallinnast Peterburisse teel olnud Temptransi buss Venemaal teelt välja.

Õnnetus juhtus umbes 50 kilomeetri kaugusel Peterburist, bussis oli 14 reisijat. Temptransi juht Juri Jegorov ütles portaalile Rus.postimees.ee, et bussijuht kaotas ootamatult teadvuse.

«Bussijuht vestles paarimehega, kui vajus ootamatult külili ja jäi turvavöö peale rippuma. Hiljem selgus, et ta oli kaotanud teadvuse. Paarimees ei jõudnud enam midagi ette võtta ja buss sõitis teelt metsa. Bussi kiirus oli umbes 70 kilomeetrit tunnis,» rääkis Jegorov.

Kiirabi viis bussijuhi haiglasse, kus talle tehti vereanalüüs ja kardiogramm, kuid teadvusekaotuse põhjust välja selgitada ei õnnestunud.

Temptransi juht rõhutas, et bussijuht oli kaine ning polnud ka üle töötanud, sest oli roolis olnud vaid tund aega. Ükski reisija tema sõnul viga ei saanud, kõik toimetati asendusbussiga sihtkohta. Jegorov tõi haiglast välja lastud bussijuhi Tallinna, kus toda ootab ees käik perearsti juurde. Enne täiendavaid uuringuid teda bussirooli ei lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles