Hendrik Alla: ETV 2 on nagu kolikamber

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Alla
Hendrik Alla Foto: Mihkel Maripuu

Minul, nagu küllap paljudel teistelgi, on köögi kõrval väike ruum, mida nimetatakse kunkuks. Seal hoitakse igasugu asju, mis majapidamises olemas, aga eriti sageli vaja ei lähe: mahlapress, matkakott, vanad veidrad vaasid ja muu seesugune kraam.


Täpselt samasuguse kunku on rahvusringhääling kujundanud oma teisest telekanalist, ETV 2st, millele kohe kuidagi ei suudeta identiteeti leida.

Pistame aga sinna need saated, mida eriti ei vaadata, sest tippajal tuleb ju teise ja kolmanda kanaliga vaatajate pärast konkureerida!

Venelastele tuleb saateid teha, mis sest, et nad valdavalt Pervõi Baltiiski Kanali vaatavad? Kunkusse! Kohustuslikud kultuurisaated kampsunitele? Kunkusse! Lastesaated? Ikka sinnasamma.

Ega ma mahlapressi ka ära ei taha visata – tuleb hooaeg, kus seda jälle tarvis läheb. Aga aasta otsa elutoas ma seda hoida ka ei soovi.

Kuid erinevalt rahvusringhäälingust ma kunkusse külalisi ei kutsu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles