K-komando pidas laupäeval Kosel kinni narkokuriteos kahtlustatava

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu autovaraste kinnipidamine.
Leedu autovaraste kinnipidamine. Foto: Kristjan Teedema

Politsei eriüksus K-komando pidas laupäeval Harjumaal Kosel kinni narkokuriteos kahtlustatava, politsei kinnitusel ei olnud selle operatsiooni puhul tegemist millegi erakordsega.

Tegemist oli Lõuna prefektuuri algatatud kriminaalmenetluse raames aset leidnud planeeritud kinnipidamisega, mis selgitab ühe narkojuhtumi üksikasju. Politseil ei ole tavaks enne kohtueelset menetlust uurimise üksikasju kommenteerida, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk Postimehele.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helen Uldrich ütles Postimehele, et K-komando kasutamine kuriteos kahtlustatavate kinnipidamisel on tavapärane ning eelmisel aastal osales eriüksus 99 taolisel operatsioonil.

«Üks meeldejäävamaid taolisi juhtumeid oli kindlasti leedulastest autovaraste grupi kinnipidamine Viljandimaal Karksi-Nuias mullu 12. veebruaril,» lausus Uldrich.

Üldse sai K-komando eelmisel aastal 145 väljakutset. Lisaks kuriteos kahtlustatavate kinnipidamisele osales eriüksus kõrgete väliskülaliste visiitide turvamisel, pakkusid ihukaitset ja osalesid õppustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles