Konju talu pullide surma põhjus jäi selgusetuks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Repinski.
Martin Repinski. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Detsembri keskel riigikogulasele Martin Repinskile kuuluvas Konju talus surnuna leitud viie pulli hukkumise põhjus jäigi teadmata, kirjutab Põhjarannik.

Ohtliku loomataudi võimaluse välistas Ida-Virumaa veterinaarkeskuse juhataja Helgi Tepper üsna kohe pärast surnud pullide leidmist, öeldes, et rohkem loomi seal haigestunud ega surnud ei ole.

Kui ühe pulli puhul oli surma põhjus trauma, siis ülejäänud nelja puhul ei olnud võimalik surma põhjust ka analüüside põhjal kindlaks teha.

Tepperile teadaolevalt ei ole Konju talus hiljem loomadega midagi tavatut juhtunud. «Veterinaar- ja toiduamet ei saanud selgust, meil on sama lugu,» ütles Konju talu peremees Martin Repinski.

Kui detsembris väitis Repinski, et tema teada on kahtlase surmajuhtumiga seoses politseile avaldus tehtud, siis nüüd ütles ta, et avaldust siiski ei tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles