«Foorumi» otseblogi: kas osa riigiasutusi peaks Tallinnast välja viima? (8)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Foorumis» arutavad riigiasutuste Tallinnast mujale kolimise vajadust Andres Anvelt, Urmas Reinsalu, Hanno Pevkur, Martin Helme, Tarmo Tamm ja Külliki Kübarsepp.
«Foorumis» arutavad riigiasutuste Tallinnast mujale kolimise vajadust Andres Anvelt, Urmas Reinsalu, Hanno Pevkur, Martin Helme, Tarmo Tamm ja Külliki Kübarsepp. Foto: ERR

Vaidlus sisekaitseakadeemia Narva kolimise üle läks saates sedavõrd tuliseks, et Urmas Reinsalule jagas nö kollaseid kaarte nii saatejuht kui Hanno Pevkur.

Sisekaitseakadeemia Narva kolimise plaani kritiseerisid teravalt Reformierakond, EKRE ja Vabaerakond. Plaani kaitsesid sama tuliselt koalitsioonierakondade esindajad.

Sisekaitseakadeemia Narva kolimise plaan on üles soojendanud vana vaidluse: millised riigiasutused võiks Tallinnast regioonidesse viia ning kas valitsus arendab selliste sammudega elu pealinnast kaugemal või tegeleb asendustegevusega? Foorumi külalised on Andres Anvelt, Urmas Reinsalu, Hanno Pevkur, Martin Helme, Tarmo Tamm ja Külliki Kübarsepp.

Saatejuht Andres Kuusk.

Tagasi üles