Transaviabaltika: keeruliste ilmastikuolude tõttu on lennuliiklus suursaarte ja mandri vahel häiritud

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu.
Lumesadu. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Transviabaltika teatas, et tänaõhtune Tallinn-Kärdla-Tallinn väljalend jääb ära ning Kuressaare suunal lend hilineb.

Nii Transaviabaltika kell 17:00 Tallinn–Kärdla väljalend kui ka kell 17:45 Kärdla–Tallinn väljalend jäid ära. Lennu ärajäämise põhjustas ilmastikuolu Kärdla lennuväljal.

Reisijad toimetatakse sihtkohta bussidega. Tallinna lennujaama alumise korruse busside ootealalt väljub buss kell 20:00. Bussi number on 026BND. Reisijad viiakse Rohuküla sadamasse kell 22:00 väljuvale praamile. Heltermaal ootab reisijaid Gobus, mis viib inimesed Kärdlasse. 

Kärdla lennujaamast väljub buss kell 19:50 mis viib reisijad Heltermaa sadamasse kella 20:45 praamile. Rohukülas ootab buss 026BND mis viib reisijad omakorda Tallinna.

Lennuettevõtte poolt korraldatud bussisõit ja praamisõit on reisijatele lisatasuta.

Kella 18:35 Tallinn–Kuressaare väljalend ja kell 19:30 Kuressaare–Tallinn väljalend omakorda hilineb. Uus väljalennu aeg on Tallinn–Kuressaare liinile kell 19:45 ja Kuressaare-Tallinn liinile kell 20:40.

Lennuettevõtte esindaja Rene Must ütles, et lennu hilinemise põhjustas halb ilm Kärdla lennujaamas, mis omakorda tingis Tallinn–Kärdla–Tallinn lennu hilinemise ja erakorralise lisakütuse tankimise vajaduse lennukile, lisaks ka täiendava jäätõrje tegemise vajaduse.

Kõikidele reisijatele, kes ei kasuta lennuettevõtte poolt korraldatud tasuta bussisõitu Kärdla suunal, tagastatakse piletiraha. Lisainformatsioon 58856336 ja meiliaadressil info@saartelennuliinid.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles