Kaitseväe kolonnid alustavad liikumist paraadile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi 98. aastapäeva paraad Tallinnas.
Vabariigi 98. aastapäeva paraad Tallinnas. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Iseseisvuspäeva paraadil osalevad 1. ja 2. jalaväebrigaadi sõidukite kolonnid alustavad neljapäeva hommikul liikumist Tallinna suunas.

Tapa linnakus paikneva 1. jalaväebrigaadi üksuste esimesed kolonnid alustavad liikumist neljapäeval kell 7.30, Tapast Tallinnasse liigub seitse kolonni, teatas kaitseväe peastaap. Ühes kolonnis on kokku kuni 12 sõidukit, mis liiguvad maanteel kiirusega kuni 70 km/h.

Kolonnid liiguvad marsruutidel Tapa-Imastu-Loobu maantee-Tallinn-Narva maantee ning Tapa-Ambla-Aegviidu-Tallinn-Narva maantee. Pärastlõunal liiguvad kolonnid ka marsruudil Tapa-Jäneda-Aravete-Peningi-Jüri-Tallinna ringtee-Suur-Sõjamäe.

Võrus paikneva 2. jalaväebrigaadi üksuste esimene 11 veoautost koosnev kolonn alustab liikumist neljapäeval kell 7. Sellele järgneb umbes pooleteise tunni pärast viiest sõidukist koosnev kolonn. Mõlemad kollonnid liiguvad mööda Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteed.

Kolonnid võivad häirida sujuvat liiklust, mistõttu loodab kaitsevägi autojuhtide mõistvale suhtumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles