Saaremaa politsei sai nädalavahetusel 48 väljakutset

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Saaremaa politseile laekus reedel ja laupäeval lahendamiseks kokku 48 väljakutset, neist nelja puhul oli tegemist liiklusõnnetustega.

Inimesed avariides viga ei saanud, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Sellel nädalavahetusel, 10. ja 11. oktoobril  toimunud 41. rahvusvaheline Saaremaa Ralli 2008 möödus politseile üldiselt rahulikult.

Inimesed avariides viga ei saanud, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Väljakutsete poole pealt oli enim teateid joobes isikutest, nii avalikus kohas magavatest ja lärmavatest kui ka võimalikest joobes juhtidest.

Politseijaoskonda toimetati kokku 21 isikut, kellest 14 jäeti kainenemisele. Väärteomaterjale vormistati 62, neist kiiruseületajaid oli 14, joobes juhte kolm, joobes alaealisi tabati samuti kolm.

Kahel päeval viidi läbi kaks politseioperatsiooni joobes juhtide tabamiseks, mille vältel kontrolliti 393 mootorsõidukijuhti. Üks kontrollitutest juhtis autot alkoholijoobe tunnustega.

Lääne prefektuuri Kuressaare politseijaoskonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Kaido Vahter sõnas, et üldiselt möödus üritus politseile suhteliselt rahulikult, kui arvestada suurt hulka rahvast, kes Saaremaad külastas.

Ta lisas, et põhiliseks tooniandjaks oli üritusele tulnud inimeste alkoholitarvitamine, mis aga spordiüritusega sugugi kokku ei tohiks käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles