Valgamaal hukkus veoauto alla jäänud mees

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaal juhtus täna õhtupoolikul traagiline liiklusõnnetus, milles hukkus veokilt löögi saanud ja selle alla jäänud mees.

Helme vallas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 66. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetusest teatati häirekeskusele kella 17.30 paiku.

Esialgse info järgi liikus haagisega veoautot Volvo juhtinud 54-aastane mees silla suunas, mis ületab Väike-Emajõge. Silla servas nägi veokijuht liikumas inimest, kellest möödumise eel suundus ta enam tee vasemasse serva. Sellest hoolimata sai inimene seniteadmata põhjusel veokilt löögi, jäi raskeveoki alla ning hukkus sündmuskohal. Mehe isik on veel tuvastamisel.

Haagisega veok jäi sõiduteele ja selle juht viga ei saanud. Politsei selgitas, et veoautot juhtinud mehel oli vastava kategooria sõiduki juhtimiseks õigus ja ta oli kaine. Õnnetuses hukkunud mehe kainus selgitatakse ekspertiisis.

Veoki rehvid vastasid nõuetele ja sõiduk oli tehniliselt korras. Õnnetuse juhtudes oli väljas valge ning nähtavus hea. Teeolud on üle Lõuna-Eesti libeduse tõttu olnud ja on jätkuvalt keskmisest raskemad.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk ütles, et politsei leidis sillalt arvukalt mehe jalatsijälgi. «See selgitab, et mees ei olnud liikvel ühest sihtpunktist teise, vaid püsis järjekindlalt ja mõnda aega sillal. Mehe sõiduauto leidis politsei ühe lähipiirkonnas olnud motelli parklast. Majutusasutuse töötajaid küsitledes selgus, et sõiduk oli sinna saabunud täna päeval, kuid selle juht motellis ei viibinud,» rääkis Virk. Mis asjaoludel mees sillale sattus ja muud traagilise tagajärjega õnnetuse asjaolud selgitab politsei välja uurimise käigus.

Tänavu on liiklusõnnetustes hukkunud kuus inimest, mullu samal perioodil sai liikluses surma kümme inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles