Likööriruudud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaan Heinmaa

16 tk

Aeg 20 minutit + 3 tundi külmikus
400 g hakitud tumedat šokolaadi
400 g suhkruga kondenspiima
75 g võid
¾ dl viski-koorelikööri (võib ka ilma, kuid see on siiski asja uba)

Vooderda vähemalt 5 cm sügavune, u 10 x 24 cm suurune (või samaväärne) karp (sobivad nii küpsise- kui ka salatikarbid) küpsetuspaberiga. Kuumuta kastrulis šokolaadi, kondenspiima ja võid, kuni segu on ühtlane. Lisa liköör, sega jälle ning vala ettevalmistatud karpi või vormi. Lase külmikus vähemalt 3 tundi taheneda. Soovi korral võid enne paladeks lõikamist üle puistata röstitud mandlilaastudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles