Vapustavad muutused kevadel – üht nõuannet järgides võttis mees alla 20 kilo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Pärast esimest dieedinädalat otsustasin proovida vanu riideid ja jäin tummaks, sest riided vajusid alla. Nädala jooksul olin alla võtnud 7 kilo, nüüd aga kokku juba 20 kilo,” jutustab oma salenemiskogemuse kohta Ingo (44).

Loe intervjuud Ingoga, et saada teada, kust leida tasuta võimalusi salenemiseks ja kust saada toitumisspetsialisti konsultatsiooni.

Kiirusta ja loo oma isiklik salenemiskava nüüd internetis – mine aadressile StockholmHealth.com!

– Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

– Ma ei tahtnud ennast piinata mingite julmade dieetide või raskete trennidega. Mulle tundus lihtsalt, et ülekaal ei ole minu jaoks probleem.

– Milline oli sinu motivatsioon saleneda just nüüd?

– Teeselda, et ülekaal ei häiri, ei õnnestunud kaua, sest tekkisid mitmesugused terviseprobleemid. Just tervise korda saamine oli kõige suurem motivaator, ent pean ütlema, et ka ennast peeglist vaadata ei olnud just meeldiv. Minu välimus ei olnud atraktiivne ja terve. Ma ei tahtnud veel ennast 44-aastasena „maha kanda”. Sain aru, et pean „päästerõngast” vabanema.

Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

– Iga päev kiidab seda dieeti internetis palju inimesi. Lugesin neid edulugusid, kuid ei jäänud lõplikult uskuma, et need on päris. Siis aga kohtasin ma oma tuttavat, kes oli Stockholmi dieeti järgides muutunud üsna saledaks. Ta oli nagu hoopis teine inimene! Otsustasin liituda mõttega, et olen vähemalt proovinud. Ma ei lootnud üldse, et see õnnestub mul.

– Kuidas sul õnnestus dieedi jälgimine?

– Dieet osutus millekski enneolematuks – ei mingit nälgimist, vaid hoopis maitsvad toidud. Järgisin kõiki oma salenemiskavas sisalduvaid juhiseid ning juba järgmisel päeval olin kilo alla võtnud. Samasuguses tempos jätkas kaal langemist ka järgmised kuus päeva. Kui otsustasin proovida „vanu” riideid, jäin tummaks, sest veel nädala eest sobinud riided vajusid alla. Kaotasin nädalaga kokku 7 kilo. Sellised muutused teevad suurt rõõmu (naerab)! Seetõttu jätkasin ma samas vaimus kuni oma ideaalkaalu saavutamiseni, võttes alla 20 kilo.

/ StockholmHealth.com
/ StockholmHealth.com Foto: Stockholmhealth.com

– Mida sa soovitaksid teistele inimestele, kes tahavad saleneda?

– Aitab edasi lükkamisest – õige hetk salenemise alustamiseks on just praegu. Liitu kohe ja sa näed, kui kerge on tegelikult saada oma unistuste keha!

Alusta kevadet saleda kehaga! Ainult täna saad oma muutuste seikluse 80% hinnasoodustusega ja salened seitsme päevaga!

Klõpsa SIIN, et kogeda vapustavaid muutusi Stockholmi dieediga!

Copy
Tagasi üles