Fotod: president Kaljulaidi riigivisiidi Soome lõpetas vastuvõtt Soome Eesti saatkonnas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabariigi President Kersti Kaljulaidi riigivisiidi Soome Vabariiki lõpetas kolmapäeva õhtul vastuvõtt Soome Eesti saatkonnas. Külalisi võõrustasid suursaadik Margus Laidre ja proua Tiina Laidre.

Riigipead saatvasse ametlikku delegatsiooni kuulusid ka Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson ja Euroopa Liidu asjade komisjoni liige Kalle Palling, haridus-ja teadusminister Mailis Reps, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo, Eesti Kaitseväe juhataja kindral Riho Terras, Tallinna Tehnikaülikooli rektor Jaak Aaviksoo, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman äridelegatsiooni juhina, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu asekantsler Viljar Lubi, Riigi Infosüsteemi Ameti peadirektor Taimar Peterkop ning Eesti Reservohvitseride Kogu esimees kapten Andre Lilleleht. Riigivisiidil osales ka 41-liikmeline äridelegatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles