Saaremaal hukkus tulekahjus mees, eluga pääsesid ema ja laps

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Saaremaal Lääne-Saare vallas hukkus täna öösel elumajas puhkenud tulekahjus mees, tänu suitsuandurile pääsesid ema ja laps põlevast majast välja.

Häirekeskus sai kell 0.45 teate elumaja tulekahjust Kaarma külas. Sündmuskohale jõudes põles rookatusega elumaja täisleegis, samuti oli süttinud majast viie meetri kaugusele pargitud sõiduauto, teatas Lääne päästekeskus.

Tulekahju oli nii kaugele arenenud, et päästjatel ei olnud enam võimalik hoonesse siseneda ning nad keskendusid kustutustöödele väljast. Majast väljaspool asuva trepi juurest leiti hukkunud mees.

Hoonest olid iseseisvalt välja saanud ema koos lapsega, kes magasid maja teisel korrusel ning kelle äratas suitsuanduri signaal.

Päästjad panid tulekahjule piiri kell 2.09 ning kustutustööd lõpetati kell 4.25. Tuleõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles