Fotod: Edgar Savisaar tuli parteikaaslaste ette (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna koguneb Keskerakonna Tartumaa piirkond Rõngus, et valida kohalike valimiste esinumber. Parteikaaslasi tuli külastama ka Edgar Savisaar.

Rõngu rahvamajas toimuvat koosolekut võttis vaevaks külastada Keskerakonna endine esimees Edgar Savisaar, kes avalikkuse eest juba pikemat aega kadunud on olnud. 

Tervitama tulnud Savisaar saabus rahvamajja kella 14.00 paiku, pidades kohalviibijatele kõne ning vastates soovijate küsimustele. Savisaar ütles koosolekul, et on läbisõidul ning kavatseb külastada ka lähedaste haudu.

Sel nädalal levis meedias kulutulena uudis, et juhul kui tervislik olukord lubab, on Edgar Savisaar valmis kohalikel valimistel kandideerima Lasnamäe nimekirjas. Savisaare sõnul sooviks ta ise väga sügisestel valimistel osaleda, kuid peab enne ära ootama meedikute seisukoha. Praegu teevad tema sõnul kõige rohkem muret süda, neerud ning suhkruhaigus.

Praeguse valitsuse tööd kommenteerides ütles ta, et väga suuri muutuseid tema jaoks paista ei ole.

Rahva seast esitatud küsimusele, kas just sellist Eestit Savisaar on soovinud, vastas endine esimees, et tema tahteks on olnud vaba ja sõltumatu Eesti, kuid mitte selline, mis on ühele või teisele poole kaldu.

Lõpetuseks kutsus Savisaar kõiki kohalolnuid kevadel Hundisilmale talgutele.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles