Inimröövis kahtlustatav tabati

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palus avalikkuse kaasabi leidmaks fotol kujutatud 1983. aastal sündinud meest, kes on nüüdseks leitud.
Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palus avalikkuse kaasabi leidmaks fotol kujutatud 1983. aastal sündinud meest, kes on nüüdseks leitud. Foto: Põhja prefektuur

Politsei pidas kinni ebaseaduslikus vabaduse võtmises kahtlustatava mehe, kes viibib nüüd prokuröri taotlusel vahi all.

15. märtsi hommikul laekus politseile teade võimalikust vabaduse võtmisest Tallinnas Humala tänaval. Kriminaalpolitseinikud leidsid kannatanu sama päeva hilisõhtul, ta oli saanud kergemaid vigastusi. Inimröövis kahtlustatavat meest ei õnnestunud aga kohe leida.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas ütles nüüd, et kuriteos kahtlustatav mees peeti kinni eelmisel nädalal ning prokuratuuri taotlusel võeti ta laupäeval eeluurimise ajaks vahi alla. Enamat uurimise huvides täpsustada ei saa. Ka seda mitte, kust kandist ta tabati.

Nii kannatanu kui ka kahtlustatav on Eestis elavad mehed, kelle tausta politsei ei täpsustanud. Ent tõendid viitavad, et nad tunnevad teineteist ja võisid omavahel tülis olla.

Loe lisaks: Tallinnas rööviti eile õhtul inimene, politsei otsib kahtlusalust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles