EKRE esimehena jätkab tõenäoliselt Mart Helme

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Helme.
Mart Helme. Foto: Margus Ansu

Neli aastat Konservatiivset Rahvaerakonda (EKRE) juhtinud Mart Helme valitakse aprilli algul toimuval kongressil tõenäoliselt taas erakonna esimeheks.

EKRE kongress koguneb erakonnale järgnevaks aastaks juhte valima 9. aprillil. Kongressi eel üldkoosolekuid pidanud erakonna ringkondadest on enamik esitanud esimehe kandidaadiks Mart Helme, teatas partei. Kolmele aseesimehe kohale on kõige rohkem pakutud Martin Helmet, Henn Põlluaasa, Merry Aarti ja Jaak Madisoni. Lisaks esimehele ja aseesimeestele valib kongress üheks aastaks ametisse juhatuse ja volikogu liikmed.

Viimastel nädalatel kogunenud ringkonnad on valinud ka endale juhte. Erakonna teatel jätkab Helle Kullerkupp esimehena Pärnu, Siim Pohlak Harju-Rapla, Indrek Särg Tartu, Urmas Espenberg Põhja-Tallinna, Rein Suurkask Järva-Viljandi, Raivo Põldaru Jõgeva-Tartu, Merry Aart Valga-Võru-Põlva, Arno Kodu Ida-Viru, Anti Poolamets Lääne-Viru, Hardi Rehkalt Läänemaa ja Mare Liiger Soome ringkonnas. Lääne-Tallinna ringkonna juhiks valiti Valdo Jask ja Ida-Tallinna ringkonnas Kairet Remmak-Grassmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles