BNS: haridus- ja teadusministeeriumi kantsleriks on tõusmas Tea Varrak (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tea Varrak.
Tea Varrak. Foto: Tiina Kõrtsini/Õhtuleht/Scanpix

Haridus- ja teadusminister Mailis Reps teeb valitsusele ettepaneku nimetada ministeeriumi kantsleriks Tea Varrak, kirjutas BNS.

Kantsleri ametikoht jäi tühjaks, kui varem seda tööd teinud Janar Holm asub tööle sotsiaalministeeriumi tööala asekantslerina. Neljapäeval paneb haridus- ja teadusminister Mailis Reps suure tõenäosusega valitsusele ette nimetada kantsleriks Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varrak.

1960. aastal sündinud Varrak lõpetas 1992. aastal Tallinna Tehnikaülikooli raamatupidamise  ja majandusanalüüsi erialal. Aastal 1998  kaitses ta Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistrikraadi. Ta on olnud Mainori majanduskooli, Audentese ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht. Aastatel 2005-2006 oli Varrak rahandusministeeriumi abiminister ning aastatel 2006-2011 rahandusministeeriumi kantsler.

Alates 2011. aasta märtsist oli Varrak Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse direktor ning alates 2013. aasta septembrist Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja rahvusvaheliste suhete prorektor.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles