Parklas tuttavat pussitanud mees peeti kinni

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Jaanus Lensment

Kolmapäeva õhtul leidis Tallinnas Ülemiste keskuse parklas aset arveteklaarimine, mille käigus löödi üht meest noaga.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul sai häirekeskus kella 17 ajal teate, et Tallinna lennujaama parklas pussitati meest ja teist löödi rusikaga näkku. Esialgsetel andmetel oli 28-aastane ründaja kannatanutega tuttav ja pussitamisega lõppenud arveteklaarimine saigi alguse nende vahel tekkinud tülist.

Sündmuskohalt lahkunud vägivallatseja isik oli politseile kohe teada ning ta peeti hiljem kahtlustatavana kinni. Pussitada saanud 28-aastane noormees viidi raskes seisundis haiglasse.

Politsei on asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekkimist.

Täpsustatud - Esialgse info kohaselt pussitati meest Tallinna lennujaama parklas. Hiljem selgus, et teda pussitati siiski Ülemiste keskuse parklas, kust ta liikus edasi lennujaama juurde. Sealt viidi mees haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles