Jõhvi vallas juhtunud liiklusõnnetuses hukkus 10-aastane tüdruk

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Narva maantee 162. kilomeetril Jõhvi vallas Edise külas juhtus õhtul kella poole 21 paiku raske liiklusõnnetuses, kus kahe sõiduauto kokkupõrkes kaotas elu 10-aastane tüdruk. Viga sai 12-aastane tüdruk, kelle kiirabi viis sündmuskohalt haiglasse.

Esialgsetel andmetel juhtus liiklusõnnetus siis, kui Kohtla-Järve poolt Jõhvi poole liikunud sõiduauto Honda, mille roolis oli 39-aastane naine, pidurdas järsult ning Hondale sõitis tagant otsa sõiduauto Toyota, mille roolis oli 34-aastane mees.

Ida prefektuuri teatel hukkus kokkupõrke tagajärjel Honda tagaistmel istunud 10-aastane tüdruk. Teine tagaistmel sõitnud 12-aastane tüdruk sai vigastada ja ta viidi haiglasse.

Ka Honda autojuht viidi haiglasse, kus selgitatakse välja tema tervislik seisund ja võimalik joove.

Toyotat juhtinud mees ja autos reisijana viibinud 8-aastane tüdruk vigastada ei saanud. Toyota juht oli kaine.

Liiklusõnnetuse põhjuseid ja asjaolusid selgitab välja kriminaalmenetlus, mida juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

«Politsei teeb kõik võimalikku, et selle liiklusõnnetuse põhjused välja selgitada. Hetkel on väga keeruline öelda, miks autojuht järsult pidurdas,» ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo.

«See nädal on Virumaa jaoks olnud liikluses väga raske, eriti traagiliseks teeb olukorda asjaolu, et hukkunud on laps,» lisas Jaggo. «Ma palun kõiki Eesti inimesi, et kõik oleksite liikluses eriti tähelepanelikud, hoiaksite pikivahet ja arvestaksite ka teisi juhtide võimalike vigadega.»

Sündmuskoht kaardil:

Copy
Tagasi üles