Meelis Pai astus Keskerakonnast välja (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Pai.
Meelis Pai. Foto: Toomas Huik

Endine Tallinna linnahalli nõukogu esimees, keskerakondlane Meelis Pai teatas täna, et lahkub erakonnast.

«Vaadates viimaseid sündmusi, siis ma ei taha enam selles seltskonnas olla,» vahendab Õhtuleht Pai sõnu.

Taavi Aas: Meelis Pai raiskav isetegevus polnud vastuvõetav

«Meelis Pai töösuhe Tallinna Linnahalli ASis lõppes volituste ületamise tõttu. Pai katsed endale kulukaid hüvesid töölepingusse kirjutada polnud aktsepteeritavad. Samuti polnud vastuvõetavad tema kavad algatada ligi 170 000 eurone raamatuprojekt,» rääkis Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aas.

«Me vastutame linna rahakoti heaperemeheliku kasutamise eest ja raiskaval isetegevusel Tallinnas kohta ei ole,» lisas Aas.

Taavi Aas lükkab ümber väited nagu oleks endine Linnahalli nõukogu juht Meelis Pai hoidnud ära Tallinna linnahalli projekteerimisel kolme miljoni eurose kahju.

«Mis puudutab Alliansiga projekteerimiskoostöö lõpetamist, siis see oli kollektiivne otsus, peamiseks põhjuseks oli oodatust märksa suuremaks kujunenud hind ja Pai ametist lahkumisel pole sellega seost,» sõnas Aas.

20. märtsil otsustas Tallinna linnavalitsus erakorralisel istungil vabastada Meelis Pai Tallinna Linnahalli ASi nõukogu esimehe kohalt. Tegevlinnapea Taavi Aasa sõnul oli Meelis Pai vabastamise põhjuseks iseendaga sõlmitud tööleping kunstilise juhi ametikoha täitmiseks, kusjuures lepingu tingimustes polnud omaniku esindajaga kokku lepitud.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas märkis, et prokuratuur ei ole Pai suhtes meedias kirjutatu põhjal kriminaalmenetlust alustanud. «Kui tulevikus peaks siiski Meelis Pai tegevuses ilmnema kuriteole viitavaid tunnuseid, siis loomulikult alustatakse ka kriminaalmenetlust,» sõnas Kallas.

Loe lisaks:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles