2 pk küpsiseid
200 g marmelaadikuubikuid
1 dl rosinaid
5 sl kakaopulbrit
½ tl Santa Maria kakao & tšilli maitseainesegu (Cacao & chili)
150 g võid
0,5 purki kondenspiima suhkruga
2 pk küpsiseid
200 g marmelaadikuubikuid
1 dl rosinaid
5 sl kakaopulbrit
½ tl Santa Maria kakao & tšilli maitseainesegu (Cacao & chili)
150 g võid
0,5 purki kondenspiima suhkruga
Pudista küpsised käte vahel tükkideks. Sega kausis küpsised, marmelaadikuubikud, rosinad, kakaopulber ja maitseainesegu. Sulata kastrulis või. Lisa kondenspiim ja sega läbi. Vala segu küpsisesegule ja sega ühtlaseks. Mätsi segu küpsetuspaberil vorstikujuliseks ja keera paberisse. Lase seista külmikus vähemalt 2 tundi kuni üleöö. Lõika viiludeks.