Ivo Linna kutsub süütama XII noorte laulu- ja tantsupeo tuld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XII noorte tantsupeo peategelaste esitlus
XII noorte tantsupeo peategelaste esitlus Foto: eesti laulu- ja tantsupeo SA

16. aprillil, mil algab Eesti Vabariigi sajanda juubeli tähistamine, süttib ka XII noorte laulu- ja tantsupeo tuli. Noorte tantsupeol ühe peategelasena vanaisa rollis üles astuv Ivo Linna kutsub sel puhul kõikjal üle Eesti ja kaugemalgi eestimaalasi oma tuld süütama.

“Süütame 16. aprilli õhtul kell 19.00 koos oma kogukonna, perekonna või sõpruskonnaga kodupaigas väiksemad või suuremad lõkked, küünlad või tõrvikud, et valgustada teed läbi kevade XII noorte laulu- ja tantsupeo poole ning tähistada Eesti Vabariigi 100. sünnipäevapeo algust,” kõlab üleskutse.

Jäädvusta sel õhtul oma tulesäde ja jaga pilti või videot Facebookis või Instagramis teemaviitega #minajään ja #ev100. Kaunimad fotod jõuavad õhtul teleekraanile, mil ETV toob vaatajateni XII noorte laulu- ja tantsupeo tervituse "Mina jään”.

Saagu Eestimaa sel päeval meie südametuledes särama ja viigu iga tulesäde sõnumi Mustamäest Munamäeni: kohtume sel suvel XII noorte laulu- ja tantsupeol “Mina jään”!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles