Läänemaal hukkus vastu puud sõitnud autos mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lääne prefektuur

Läänemaal Lääne-Nigula vallas hukkus ööl vastu neljapäeva teelt välja sõitnud autos kaasreisijana viibinud 29-aastane mees, autojuht sai raskelt vigastada.

Foto:
Foto: Foto: Lääne prefektuur

Politsei sai kell 2.37 teate liiklusõnnetusest Oru-Soolu-Jalukse teel, kus Mercedes-Benzi juhtinud mees kaotas sõiduki üle lauges kurvis kontrolli, mille tõttu paiskus sõiduk vasakule teelt välja vastu puud. Õnnetuses hukkus sõidukis viibinud 29-aastane mees, autot juhtinud 1995. aastal sündinud mees sai raskelt vigastada ja ta toimetati Tallinna haiglasse.

Lääne prefektuuri teatel on õnnetuskohal lubatud suurim sõidukiirus 50 km/h, sõidutee oli asfaltkattega ja kuiv. Politsei tuvastas, et mõlema mehe turvavööd olid kinnitatud. Sõidukit juhtinud mehe kainuse selgitab ekspertiis.

Haapsalu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Indrek Tohter avaldas hukkunu lähedastele kaastunnet. Tema sõnul selgitatakse kriminaalmenetluse käigus välja, millised asjaolud tingisid niivõrd traagilised tagajärjed.

«Ehkki teeolud muutuvad üha paremaks, tuleb autojuhtidel igal hetkel säilitada valvsus ning valida sõidukiirus ja -võtted, mis vastavad nii teeoludele kui ka juhi võimetele. Hoolikad peaksid siinjuures olema kõik autojuhid, nii need, kel sõidukogemust veel napib, kui ka juba kogemustega juhid,» ütles ta.

Foto:
Foto: Foto: Lääne prefektuur
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles