Fotod: politsei tuvastab rongiistmele urineerinud meest ja tema kaaslast (2)

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongiistmele urineerinud mees, keda politsei tuvastab.
Rongiistmele urineerinud mees, keda politsei tuvastab. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub inimeste abi tuvastamaks meest, kes urineeris kolm nädalat tagasi Tallinn-Aegviidu liinil sõitnud rongis istmele ja tekitas sellega üle tuhande eurose kahju. Samuti püüab politsei leida tema kaaslast.

Politsei teatel leidis intsident aset 17. märtsil kella 22.41 paiku. Mehed tulid rongilt maha Raasiku vallas Kulli peatuses.

«Vääritu teoga põhjustatud rahaline kahju on 1134 eurot,» lisas politsei teates. 

«Antud juhul vahetati istmepaar täielikult välja, muidu oleksime pidanud rongi mõneks ajaks liinilt eemaldama,» selgitas Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Merle Raie, miks rahaline kahju nii suur on. 

Kaaslane rongiettevõttele rahalist kahju ei põhjustanud. Teda otsib politsei põhjusel, et ehk on võimalik tema kaudu istmed rikkunud mees kätte saada.

Kõigil, kes pildil kujutatud mehi tunnevad, palutakse ühendust võtta Põhja prefektuuri Ida-Harju politseijaoskonnaga telefoninumbritel 612 4631, 612 4806 või 112.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles