Priit Kuusk: Liibanonil ei ole ohtliku piirkonna kuulsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Kuusk
Priit Kuusk Foto: Andres Teiss

ETV toimetaja-saatejuht ja Uhhuduuri rändaja Priit Kuusk usub, et Liibanonis röövitud eestlastest jalgrattamatkajad tulevad õnnelikult koju tagasi, sest Liibanonil ei ole ohtliku piirkonna kuulsust.

Liibanon on olnud turvaline ja rahulik kant, kus ka eestlased on korduvalt probleemideta ratastega matkanud, rääkis Priit Kuusk intervjuus ETV saatele «Terevisioon», vahendasid ERRi uudised.

«See on seesama müüt, mis on levinud selle piirkonna - Lähis-Ida, Põhja-Aafrika, Araabia poolsaare või Iraani - kohta. Aga praegu on kogu see piirkond nüüd kolme-nelja-viie nädalaga muutunud ja muutumas väga kiiresti,» rääkis Kuusk.

«Ma ise optimistina loodan, et see olukord laheneb ilusasti ja rahulikult ning need mehed tulevad kogemuse ja seikluse võrra rikkamana koju tagasi,» ütles Kuusk, kelle sõnul ei tohi kindlasti hakata neid rändureid süüdistama selles, et neid rööviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles