Politsei otsib Järvamaal juhtunud ränga liiklusõnnetuse tunnistajaid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tallinna-Tartu maanteel
Avarii Tallinna-Tartu maanteel Foto: Tiit Reinberg

Politsei otsib inimesi, kes olid teisipäeval Järvamaal juhtunud nelja vigastatuga liiklusõnnetuse ajal sündmuskohal, teiste seas otsitakse lillat värvi reisibussi juhti ja meest, kes võttis avariiautolt pärast õnnetust süütevõtme eest.

Teisipäeval, 11. aprillil juhtus Järvamaal Tallinna–Tartu maantee 62. kilomeetril Paide vallas liiklusõnnetus, milles sai viga neli inimest, neist üks üliraskelt. Avariis hukkus autos olnud koer. 

Politsei andmeil viibis sündmuskohal vahetult pärast õnnetust mitmeid peatunud sõidukijuhte ja läheduses elavaid inimesi, kellel võib olla olulist lisainfot.

On teada, et kohe pärast õnnetust möödus sündmuskohast lillat värvi reisibuss, mille juht võis olla juhtunu tunnistajaks. Õnnetusse sattunud Fiati ees liikus sinist värvi tagaosaga veok ning õnnetusse sattunud furgoonveoki eest põikas enne avarii juhtumist eemale kaks sõiduautot.

Samuti otsib politsei heatahtlikku meest, kes võttis Fiatilt pärast õnnetust süütevõtme eest, ning halli sedaankerega Audi A6 juhti, kes liikus sel kellaajal Tallinnast Tartu suunas.

Kirjeldatud sõidukite juhtidel ja inimestel, kes viibisid esimestena avariipaigal, kuid lahkusid enne ütluste andmist, palutakse politseiga ühendust võtta e-mailil taivi.babatunde@politsei.ee või telefonil 53 43 17 07.

Õnnetuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust. Loe lisaks: Avarii Tallinna-Tartu maanteel: kokkupõrge veoautoga pressis inimesed sõiduautosse kinni

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles