Raivo E. Tamm sai kätte Oskar Lutsu huumoripreemia

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo E. Tamm kehastus läinud novembris Postimehe toimetuses Donald Trumpiks.
Raivo E. Tamm kehastus läinud novembris Postimehe toimetuses Donald Trumpiks. Foto: Erik Pozes

Laupäeva keskpäeval anti Palamuse rahvamajas näitleja Raivo E. Tammele üle tänavune Oskar Lutsu huumoripreemia.

Raivo E. Tamm on eriti aktiivselt tegutsenud just möödunud aastal: ta on teinud kaasa teleseriaalides «Õnne 13», «ENSV», «Kellapid» ja «Papad Mammad» ning telešõus «Su nägu kõlab tuttavalt». Veel tõi žürii välja, et tema mängitud rollid telesarjades ja filmides on alati eestlaslikult vaimukad ja vahetud.

Oskar Lutsu huumoripreemia stipendiumi annab välja MTÜ Sokuturi koostöös Palamuse vallavalitsusega ning stipendiumisumma pannakse kokku rahva annetustest.

Näitleja enda sõnul teeb huumoripreemia eriti väärtuslikuks see, et tavaliselt tunnustatakse eelkõige tõsise teatri tegijaid ja komöödia jääb pigem tagaplaanile.

«See on midagi erakordset Eesti oludes, et selline preemia on olemas, et inimesed selle kokku panevad ja et ta veel ka rahaline on. See on fantastiline,» kommenteeris huumoripreemia laureaat ETV uudistesaatele «Aktuaalne kaamera».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles