Keskerakond sai endale turundusjuhi

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Läll.
Oliver Läll. Foto: Margus Ansu

Keskerakond sai märtsis endale turundusjuhi, kui palkas sellesse ametisse varem korvpalliliidus töötanud Oliver Lälli.

Keskerakonna pressiesindaja Andre Hanimägi ütles Postimehele, et Lälli ülesanne on tegeleda kampaaniate väljatöötamise ja nende turundamisega, sealhulgas ka valimiskampaaniaid puudutavate tehniliste ja sisuliste küsimustega. «Sellele lisaks kuuluvad tema töövaldkonda muidugi ka osa sotsiaalmeedia ja kodulehega seotud tegevustest, erinevate visuaalide või materjalide loomine ja muu vajalik, mis turundusametiga kaasas käib,» ütles ta.

Turundusjuhi ametikoha loomist põhjendas Hanimägi vajadusega mõelda järjest enam ka sellele, milline on pakend sisu ümber. «Seega oli turundusjuhi meeskonda kaasamine loogiline samm. Oliver Lällil on nii vajalik kogemus kui ka energia, et Eesti suurimat erakonda oma ideedega toetada,» lisas ta.

Läll on varem töötanud turundusjuhina muu hulgas Eesti Korvpalliliidus, mille president oli kuni eelmise aasta lõpuni Keskerakonna praegune esimees ja peaminister Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles