Võid kasutada meelepärase maitsega ja juba magusat kohupiimakreemi või maitsestamata kohupiimapastat. Viimase puhul lisa veel 4–5 sl tuhksuhkrut ning 1 tl vanillsuhkrut.
150–200 g hapukoort
5–6 muna
peale puistamiseks kookoselaaste või hakitud pähkleid
Maitseloominguks võid lisada 1–1,5 dl rosinaid või muid kuivatatud puuvilju, 1 dl šokolaaditükke, 2 dl külmutatud marju või siirupikirsse, külmutatud vaarikaid või 2 dl lemmikmoosi.
Kuumuta ahi 170 kraadini. Pudista sõrmedega jahu, suhkrud, sooda, (soovi korral meelepärased lisandid) ja või purujaks massiks. Vooderda umbes 40 x 40 cm suurusega ahjuplaat küpsetuspaberiga. Klopi täidiseained ühtlaseks massiks. Puista pool purusegust põhjaks. Kalla peale kohupiimamass ning soovi korral puista või tõsta peale meelepärane lisand. Ülejäänud puru puista katteks. Küpseta kooki ahjus umbes 40 minutit. Küpsetis peab ahjust võttes veel kergelt võbelema. Jahuta pisut ning serveeri soojalt. Lisandiks sobib jäätis või hapukad marjad.
Maitsestamata kohupiimakreemist või -pastast saad krehvtise dipikastme või leivakatte. Lisa paar purustatud küüslauguküünt, pisut soola-pipart, hakitud hapukurki ning soovi korral paprikapulbrit.