Mikser: eestlaste röövimine pole kellelegi kasulik

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser.
Sven Mikser. Foto: Peeter Langovits / Postimees

SDE juhi ning riigikogu liikme Sven Mikseri arvates ei ole eestlaste röövimine Liibanonis ilmselt kellelegi ülearu kasulik, sest Eesti võimalused lääneriikide poliitikat suunata on piiratud.

«Ma isiklikult arvan, et konkreetselt eestlaste röövimine ilmselt ei ole kellelegi ülearu kasulik. Kui on kavas esitada mingisuguseid poliitilisi nõudmisi, siis kindlasti on ihaldusväärsemaid sihtmärke lääneriikide kodanike hulgas, kelle kaudu laiemale Lääne kogukonnale suuremat survet avaldada,» rääkis Mikser ETV hommikusaates «Terevisioon», vahendas ERR Uudised.

«Tõenäoliselt võeti n-ö juhu-sihtmärk, aga sellisel juhul tekitab küsimusi, miks ei ole seni kontakti loodud, miks ei ole oma nõudmisi esitatud,» märkis ta.

Tema sõnul ei tasu igasuguste spekulatsioonidega, kes võivad eestlaste röövimise taga olla, väga kaugele minna, vaid tuleks oodata konkreetseid asitõendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles