Röövitud eestlaste päästmise nimel töötavad kümned inimesed

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanoni korravalvurid leidsid röövipaigast Zahle linna tööstuspiirkonnas eestlaste jalgrattad ja isiklikud asjad.
Liibanoni korravalvurid leidsid röövipaigast Zahle linna tööstuspiirkonnas eestlaste jalgrattad ja isiklikud asjad. Foto: Reuters / Scanpix

Liibanonis röövitud eestlaste juhtumiga tegelevad välisministeeriumi kinnitusel kümned inimesed erinevatest Eesti riigiasutustest.

Juhtumi kiireks lahendamiseks loodud kriisikomisjoni kuuluvad välisministeeriumi, siseministeeriumi ja kaitseministeeriumi vastavate allasutuste esindajad ning samuti riigikantselei esindaja, ütles välisministeeriumi pressiesindaja Minna-Liina Lind ERR Uudistele.

Liibanoni saabus möödunud ööl ka Eesti diplomaat, kes hakkab vahendama infot nii Liibanoni võimuesindajatega kui ka kohapealsete Euroopa Liitu, NATOsse kuuluvate riikide esindustega.

Samuti viibib kohapeal Eesti aukonsul Sami Kamouh, kes teeb enda kinnitusel eestlaste leidmiseks kõik, mis tema võimuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles