Türil eramaja ramminud auto süttis (7)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul kell 5.37 sai häirekeskus teate, et Türil Tolli tänaval on auto vastu eramaja seina sõitnud ja põlema süttinud.

Majaperemehe sõnul ärkas ta tugeva kõmaka peale üles ja asja uurima minnes nägi ta teise korruse akendeni ulatuvat leeki. Esimese suurema leegi sai majaomanik pulberkustutiga kustutatud ning siis saabusid juba päästjad. 

Sündmuskohal töötanud politseinikud selgitasid, et sõiduauto Mercedes-Benz oli tulnud mööda Tolli tänavat ja paremkurvis vasakule poole teelt välja kaldunud. Auto lõhkus ära nii liiklusmärgi, betoonist tänavavalgustusposti, puu kui ka eramu aia. Vastu maja vundamendi nurka sõitnud auto mootor tuli kokkupõrke tagajärjel auto küljest ära. Liiklusmärk vedeles oma algsest kohast umbes 75 m kaugusel.

Esialgsetel andmetel juhtis masinat purjus 25-aastane Kevin, noor mees viidi Järvamaa haiglasse. Autos oli ka kaks kaasreisijat, kes esialgu sündmuskohalt lahkusid. Politseinikud otsisid nad hiljem üles.

Õnnetuse hetkel majas olnud inimestest keegi vigastada ei saanud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles