Hanso hinnangul ei avalikusta Paet eestlaste röövimise kohta kogu tõde

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Paet
Urmas Paet Foto: Peeter Langovits

Välispoliitika eksperdi ja maailmaränduri Hannes Hanso hinnangul ei oleks välisminister Urmas Paet sõitnud Liibanoni ainult selle info põhjal, mida teab avalikkus.

«Meie loeme ajalehti, aga ma arvan, et ilmselt välisminister ainult sellise info põhjal, mis meil praegu oli, sinna ei oleks läinud. Tahaks loota, et võib-olla on seal veel midagi, mis annaks asjale suhteliselt kiire positiivse käigu,» rääkis Hanso ETV saates «Terevisioon», vahendas ERR Uudised.

Tema hinnangul on välisminister Urmas Paeti otsus ise Liibanoni juhtidega kohtuda küll tunnustatav, kuid sel moel eestlaste röövile lahendust ei leia. «Ma täiesti usun, et Liibanoni jaoks on prioriteet number üks see asi lahendada, kuid tegelikult tuleks minu arvates rääkida inimestega, kes selle operatsiooni läbi viisid, kes olid pantvangistajad ja leida mingid kanalid nendele lähenemiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles