Fotod: Kehras hukkus rongi alla jäänud mees

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 22 paiku jäi mõnisada meetrit enne Kehra rongijaama Tallinnast Rakverre sõitnud rongi alla 49-aastane mees, kes hukkus sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel ei reageerinud mööda raudteed Rakvere suunas kõndiv mees helisignaalile. Rongijuhil ei õnnestunud nii lühikese vahemaa peale hoogu maha pidurdada ning kokkupõrge oli seetõttu vältimatu. Rongilt löögi saanud mees hukkus saadud vigastustesse sündmuskohal, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava.

Kokkupõrke hetkel võis rongi sõidukiirus olla ligi 80 km/h. Õnnetus juhtus Anija vallas Kehra linnas umbes 300 meetrit Kehra raudteejaamast Tallinna poole. 

Rongis viibinud mehe sõnul jäi rong pisut enne Kehra peatust seisma. «Praegu on kiirabi ja politsei kohapeal ja rongijuhilt võetakse ütlusi,» ütles ta kella 22.30 paiku Postimehele. Reisijatele organiseeriti asendusbuss. 

Elron teatas oma kodulehel, et reis 226 hilineb inimesele otsasõidu tõttu orienteeruvalt 60 minutit. «Olukorra lahendamisega tegeletakse. Vabandame võimalike ebameeldivuste pärast,» seisis teates.

Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles