Ratas taunis erakonnakaaslase Ivanova intervjuud Sputnikule (7)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova.
Olga Ivanova. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas mõistis täna hukka oma erakonnakaaslase Olga Ivanova intervjuu Vene propagandakanalile Sputnik.

«Viimasel ajal on vaenulik propaganda ja mõjutustegevus demokraatlike ühiskondade vastu muutunud järjest jõulisemaks ning näeme sellest märke mitmel pool maailmas. Seda kahjuks ka Eestis,» kirjutas Ratas sotsiaalmeedias.

«Sputnik ei ole sõltumatu meedia, vaid propaganda tööriist, mis ei järgi head ajakirjandustava, vaid avaldab edastatud sõnumeid sageli poolikul või kallutatud kujul. Euroopa Parlament on nimetanud Sputnikut oma resolutsioonis pseudouudisteagentuuriks,» ütles ta.

«Olen korduvalt rõhutanud, et just neil põhjustel ei anna valitsuse liikmed ega riigiasutused Sputnikule intervjuusid. Edastasin täna telefonikõnes selle sõnumi ka riigikogu liikmele Olga Ivanovale,» lisas Ratas.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige Olga Ivanova esines kaitseväe kalmistul pronkssõduri juures filmitud Sputniku viedolõigus, milles kajastati 9. mai pidustusi Eestis.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles