Vargad nurjasid talgupäeva Kakerdaja rabas (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakerdaja raba.
Kakerdaja raba. Foto: Artur Sadovski / Postimees

Järvamaal jäi varguse tõttu laupäeval ära Kakerdaja loodusrajal planeeritud talgupäev, kuna vargad viisid ära osa platvormi ehituseks kavandatud ehitusmaterjalist.

Talgupäeva organiseerinud Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) teatel selgus laupäeval, et Albu vallas asuvale Noku taluplatsile sissesõitu piirava tõkkepuu tabalukk on lahti murtud ja kogu eelmisel päeval kohale toodud ehitusmaterjal ära varastatud.

Tegemist oli 4,3 meetri pikkuste plankude ja prussidega.

Kakerdaja raba loodusvaht ütles Postimehele, et vargad viisid ära umbes 20 planku ja prussi. Ehitusmaterjal oli ladustatud autoga hästi ligipääsetavas kohas ja tõenäoliselt viidi ehitusmaterjal ära just mingi sõidukiga. Varalist kahju ei osanud loodusvaht hinnata.

Lääne prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et teisipäevase seisuga ei olnud politsei varguse kohta avaldust saanud.

Külastuskorraldusosakonna Põhja-Eesti piirkonna juhataja Jaanus Käärma sõnul ei kavatse RMK politseisse varguse kohta avaldust esitada, kuna kahju ei olnud märkimisväärne.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles